Alfred Simonis, după alegeri: ,,Am avut un blat în Timiș. E evident că Robu a fost sabotat din interior”

Președintele PSD Timiș, deputatul Alfred Simonis spune că Nicolae Robu a fost sabotat de colegii de partid în campania care a precedat alegerile locale, iar înfrângerea a fost una așteptată. Simonis l-a felicitat pe primarul ales al Timișoarei, însă l-a și criticat.

„Am trimis felicitări atât primarului ales, cât și președintelui consiliului județean. Nicolae Robu a pierdut meritat primăria municipiului, a făcut multe greșeli în actul administrativ și în relația cu toată lumea. Cineva care a fost coerent a câștigat. Deodată, mulți atașați valorilor Robu sunt mari fani Dominic. E evident că Robu a fost sabotat din interior, că a fost o înțelegere între PNL și USR de care Robu nu știa. Am avut un blat în Timiș. Robu a fost sabotat și de Guvernul Orban, care nu a venit cu niciun ajutor pentru Robu. E o dovadă că la nivel național s-a dorit eliminarea lui. Nu m-a mulțumit ca timișorean nici vizita președintelui la compania germană înainte de alegeri, a fost total dezinteresat de politica din jur”, a declarat Alfred Simonis.

Cât despre primarul ales, Alfred Simonis spune că: „Mă deranjează termenul de revoluție pe care îl folosesc cei de la USR. Ar fi bine ca domul Fritz să se limiteze la ce a făcut, revoluția are o însemnătate aici la Timișoara și nu se compară cu cea a câștigării unor alegeri.”