Alexa a rămas cu brăduţul de la oglindă

Înainte să-și piardă indemnizația de revoluționar, Dumitru Alexa a rămas și fără mașină. Acesta s-a trezit peste noapte cu un prejudiciu de 2.000 de euro. Stați calmi, mașinile vostre nu sunt în pericol, pentru că furtul a avut loc în urmă cu doi ani, iar hoțul este prins.

Șeful revoluționarilor cărășeni, Dumitru Alexa, se afla astăzi pe holul instanțelor de judecată ca să își recupereze prejudiciul de pe urma unei mașini furate în urmă cu doi ani. Românii sunt supărați pe indemnizațiile mari încasate de revoluționari, dar vorba aia banii care vin ușor, se duc repede.

Drept dovadă, Dumitru Alexa a rămas fără mașină. Bine, nu chiar fără mașină, ci fără motor, roți  și caroserie. Potrivit unor surse apropiate achetatorilor, partea bună a lucrurilor este că hoțul a vrut să folosească bancheta din spate a mașinii pe post de colțar în sufragerie.

De asemenea, tot pe surse am aflat că Alexa și-ar fi recuperat aerul condiționat, un airbag spart și brăduțul de la oglindă.  Hoțul este unul cu tupeu. A luat doi ani de pârnaie cu suspendare și e tare nemulțumit. Să nu o pună Alexa de o nouă Revoluție, că atunci să vezi pedeaspă!