ALERTĂ. Amenințările teroriste au scos trupele speciale pe străzile Reșiței!

Atentatul terorist dejucat la Târgu Secuiesc, evenimentele din Franța din ultimul an și valurile de migranți ajunse la granița cu România, printre care nu s-ar afla numai oameni de bună-credință, după cum deja s-a dovedit, au făcut ca Poliția Română să ia măsuri preventive excepționale!

Mascații din trupele speciale ale Poliției și Jandarmeriei sunt văzuți tot mai des pe străzile din țară, în special la primele ore ale dimineții, atunci când DNA-ul și DIICOT-ul descind la corupți și membri ai grupurilor infracționale. De data aceasta este însă vorba despre altceva. Trupele de intervenție rapidă, înarmate până în dinți, cu arme automate, au ieșit în stradă, mai exact în zonele aglomerate din Reșița. Mascații patrulează cu armele în mână pentru a descuraja orice posibil gest necugetat al vreunui dezaxat.

mascati politieEDB_8849

Evenimentele de la Târgu Secuiesc sunt cel mai bun exemplu că România nu este ferită de organizațiile teroriste sau extremiste dispuse să ucidă în masă, astfel că prezența trupelor speciale cu automatele cu glonț pe țeavă în locurile foarte aglomerate pare să fie complet justificată. Este doar o acțiune de prevenție a polițiștilor cărășeni, dar e clar că teroarea instaurată la nivel mondial a atins și România.