Alergând cu bicicleta după… arta urbană

pista de bicicleta langa timisoara
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Nu rata un tur ghidat cu bicicletele în lumea artei urbane din Reșița. Iubitori de artă și pasionați de ciclism, poftiți la mișcare pe două roți!

Evenimentul, găzduit de AlerGând la pădure şi Fundația Comunitară Banatul Montan, cu sprijinul Primăriei Reșița, este programat a fi o aventură culturală deosebită, unde veți descoperi picturile murale ale orașului Reșița, într-un tur ghidat cu bicicletele. Manifestarea se va desfășura duminică 29 octombrie, cu începere de la ora 11, atunci când se va da startul competiției.
Punctul de întâlnire va fi în fața Primăriei Reșița, de unde se va porni spre punctul de închiriere biciclete. Ce vă puteți aștepta:
  • Vizitarea celor mai impresionante picturi murale din centrul Reșiței
  •  Un tur ghidat de către experți locali în artă și ciclism
  •  Oportunitatea de a cunoaște alți iubitori de artă urbană și bicicliști
  •  Momente faine de fotografiat

artă urbană

Serviciul de bike-sharing local va fi disponibil GRATUIT, și organizatorii vă încurajează, cu entuziasm să utilizați bicicletele disponibile. De asemenea sunteți invitați să vă anunțați prezența (în eveniment pe Facebook), pentru a fi siguri că sunt suficiente biciclete disponibile.

untitled design set 970x90 px

„Vă rugăm să respectați regulile de circulație și să aveți grijă de siguranța voastră și a celor din jur. Echipamentul de protecție, cum ar fi cască și lumină pe bicicletă, este recomandat. Așteptăm cu nerăbdare să vă avem alături pentru o zi plină de artă și aventură pe două roți. Veniți să explorăm împreună frumusețea orașului nostru!”, se precizează pe pagina de Facebook a Asociației.

untitled design set 970x90 px