Alegerile de la Composesoratul Bucova au fost “sparte” de o nuntă în acest weekend

Alegerile ce au avut loc la Bucova în acest weekend, pentru numirea Consiliului de Administrație, nu s-au mai finalizat cu scandal, pentru că membrii organizației au fost invitați să participle la o nuntă în comună. Prin urmare, la alegeri s-au prezentat aproape o mână de oameni, după care și aceștia au spus “pas” și au ales distracția.

Dragostea învinge la Composesoratul Bucova, acolo unde vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionesie Ghiorghioni, ocupă funcția de președinte. Grupul de presiune a preferat să se bucure de soarele de afară, astfel că oamenii au ales petrecerea în locul scandalului.

După ce săptămâna trecută, alegerea Consiliului de Administrație s-a finalizat cu intervenția mascaților, a jandarmilor și a firmei de pază, în acest weekend, lucrurile s-au desfășurat într-o atmosferă prietenească. Acest lucru a fost posibil numai pentru că localnicii au fost invitați să participe la o nuntă. Doar o parte dintre membrii Composesoratului s-au dus la alegeri, iar după scut timp au părăsit și aceștia sala și au ales distracția în locul bătăilor tradiționale.