Alegeri anticipate la Lupac? Primarul Marian Vlasici, în conflict de interese!

Primarul din Lupac a fost găsit în conflict de interese de către ANI după ce a dat un contract de peste 7.000 de lei unei societăți, SC Consiron SRL, societate la care fiica sa era angajată pe postul de contabilă. După ce a fost înștiințat de ANI, Marian Vlasici a trimis un punct de vedere, dar, cu toate acestea, ANI a decis că Marian Vlasici se află în conflict de interese.

„În perioada deținerii mandatului 2012 – 2016, a încheiat un contract de concesiune pentru terenuri – categoria de folosință pășune cu Zuza din Lupac Cooperativa Agricolă (în cadrul căreia soția persoanei evaluate deține funcția de administrator și calitatea de membru cooperator fondator) și un contract de executări de lucrări cu S.C. Consiron S.R.L. Reșita (în cadrul căreia fiica persoanei evaluate era angajată în funcția de contabil), în cuantum de 7.397,24 lei. Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 70, art.71 și art. 76 din Legea nr. 161/2003, coroborate cu prevederile art. 75, lit. a) din Legea nr. 393/2004”, transmit inspectorii de integritate prin intermediul unui comunicat de presă.

Marian Vlasici poate ataca decizia ANI la Curtea de Apel Timișoara. Dacă nu o va ataca, va pierde, pentru trei ani, dreptul de a deține o funcție aleasă sau de demnitate publică.