Alege un weekend plin de aventură, în parcul de la Văliug!

smiling woman ready to zip line in adventure park on a sunny day
po 1000x100px (3)

Evadează din căldura sufocantă a orașului și vino cu cei mici în parcul de aventură „Gozna-Vulturi”, amenajat de Ponton Casa Baraj, chiar în inima pădurii.

Nu departe de Reșița, la doar 700 metri înălțime față de bine-cunoscuta locație, Casa Ponton Baraj, de la Văliug, chiar în inima pădurii, poți să îți petreci un weekend încărcat de adrenalină și aventură.  Prognoza meteo, în ceea ce privește valul de caniculă, nu este foarte îmbucurătoare nici la acest sfârșit de săptămână, și tot ce poți să faci este să evadezi din marea de betoane și să te refugiez în inima munților.

parc aventura nadrag

Parcul de aventură „Gozna-Vulturi”, întins pe o suprafață de 150 metri, își  așteaptă și în acest weekend pasionații de senzații tari și aventură la maxim. La o înălțime de 4 metri de la sol sunt așezate cele 10 elemente pe stâlpi: butuci suspendați, trapez, platforme, poduri din coardă, ingredientele perfecte pentru a începe distracția în noul parc, iar dacă sunteți pregătiți de distracție, atunci telescaunul de la Ponton este perfect pentru a urca în parc, sau de ce nu, chiar și o plimbare pe jos este indicată în aer curat. Prețul pentru parcurgerea traseului este de 30 lei/ persoană pentru copiii cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani, iar pentru adulți costul este de 40 de lei/persoană.

1000x200 dacus 02

parc aventura nadrag

Parcul de aventură Gozna-Vulturi s-a născut din dorința de vă oferi un loc în care să ieșiți din zona de confort, într-un cadru cât mai natural, un loc unde puteți veni cu familia sau cu prietenii, pentru o doză de aventură atunci când simțiți nevoia să vă detașați de aglomerația orașului și de rutină.
Traseele sunt de dificultate medie și sunt perfecte pentru weekendurile în care simțiți că vreți să fiți provocați în natură, iar în ceea ce privește programul, distracția este doar pentru weekend:

  • Vineri și sâmbătă între orele: 10.00-18.00
  • Duminică în intervalul orar: 10.00-16.00

Reprezentații parcului oferă garanția siguranței tuturor elementelor din parc și mai ales a unei zile de neuitat în inima pădurii de la Văliug.

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px