Alege să fii voluntar pentru cei care strigă după ajutor. În Cuibul de Vise nu există frontiere!

mâini
1000x100 Cuib de vise 1000x100

Cuibul de Vise din Caransebeș are nevoie de cât mai multe suflete mari, pentru care binele semenilor este prioritar. Fii și tu parte din schimbare!

„În fiecare om bun, există un înger care veghează”, iar în cazul de față, heruvimii sunt în Cuibul de Vise, locul unde faptele bune se întâmplă și unde și tu poți activa ca și voluntar. Într-o lume măcinată de invidie, goana după putere și guvernată de un egoism major, în care avem totul, dar de fapt nu avem nimic, sufletele greu încercate strigă cu disperare după ajutor.

Nu mai sta pe gânduri și alătură-te echipei de la Asociația Cuib de Vise, unde poți da o mână de ajutor pentru a aduce o schimbare semnificativă în comunitatea ta. Dacă ai câteva ore libere pe zi și vrei să fii parte din această misiune, Cuibul de Vise este în căutare de un voluntar, la sediul de pe strada Ardealului, nr. 8, din Caransebeș, pentru a prelua, sorta și distribui donațiile către cei aflați în nevoie.

cuib de vise

Sediu Asociație Cuib de Vise – Caransebeș

Când vine de vorba de activitatea Asociației, cârmuită de Adina Pasere, lucrurile sunt cât se poate de clare: zeci de acțiuni umanitare, evenimente caritabile și concretizarea proiectului: renovarea Secției de Pediatrie a Spitalului Municipal Caransebeș. Adina Pasere este omul care a dat viață Cuibului de Vise, și cea care a înțeles că într-o societate, cu luminile și umbrele ei, trebuie să fie persoana care aduce speranță și împlinire pentru cei cărora soarta nu le-a surâs.

Fii parte din schimbare! Alătură-te Cuibului de Vise!

STPT job 1000x200

Prin urmare, dacă simți că locul tău este alături de ei, toate informațiile necesare le poți obține sunând la numărul de telefon:  0766 872 630.

 

 

 

 

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/