ALDE Caransebeș, împotriva „traseismului” politic

În așteptarea alegerilor locale de anul viitor, în urbea din Caransebeș circulă zvonuri despre viitorii candidați ai principalelor partide politice. În aceste condiții, unii dintre liderii locali ies la rampă cu dezmințiri.

Gugulanii trag concluzii, cel mai probabil, în urma apariției atât în spațiul public, cât și pe rețelele de socializare la anumite evenimente a unor oameni care până acum nu erau atât de „prezenți”, așa cum este Andra Pleșa, membru PNL și consilier local, Bebe Pasere, președinte Pro România la Organizația județeană de Tineret, sau Marius Damian – PSD, fost primar al comunei Teregova, actual administrator public al județului Caraș-Severin.

Tot la capitolul de zvon circulă vorba că trei membri PSD, doi dintre ei – consilieri locali, Vali Radu, respectiv Daniel Alexandru Isac și Ilie Iova, președintele organizației locale a PSD, ar fi bătut la ușa ALDE.

Președintele executiv al organizației locale ALDE, Marian Corduneanu, dezminte această informație, spunând că niciunul dintre cei menționați nu au contactat conducerea organizației:

Am tot fost sunat în aceste zile să mă întrebe anumite cunoștințe dacă i-au primit în ALDE pe cei trei membrii PSD, însă pot să-i anunț pe această cale că nu este cazul de dezinformări politice, pentru că și dacă am primi o astfel de solicitare ea trebuie discutată în Biroul Politic Județean. Mai mult organizația noastră este la început, am construit-o pe un pilon de oameni tineri, sau care nu au experiență politică în mai multe partide astfel că și dacă am primi cereri de înscriere în ALDE ele vor fi analizate atent.”, ne-a declarat președintele executiv al organizației locale Marian Corduneanu.