Aladdin, un spectacol de poveste și magie pentru micuții din Reșița

1000x100 (1) untitled design set 970x90 px

Teatrul de Vest din Reșița pregătește încă o avanpremieră pentru spectatorii săi. De această dată, este vorba despre o piesă pentru copii, o adaptare după celebrele povestiri din Orientul Mijlociu și sudul Asiei, cunoscute ca „1001 de nopți”.

Spectacolul „Aladdin”, prezentat în avanpremieră vineri, la Teatrul de Vest, vine să aducă un plus de culoare, magie, dar și muzică orientală, piesa fiind una muzicală. Evenimentul teatral pune în scenă celebrele povești care ne-au fascinat multora copilăria, reunite sub denumirea „1001 de nopți”. Regia spectacolului este semnată de arădeanul Traian Savinescu. Cu nenumărate premii obținute, cu o activitate vastă (teatru dramatic, operă, teatru de animație, muzică de spectacol, cărți pentru copii), Traian Savinescu pregătește o piesă de neuitat pentru cei care vor fi prezenți vineri, dar și duminică, în sala Teatrului de Vest.

Scenografia aparține Oanei Cerna, iar din distribuție fac parte: Raul Lăzărescu, Raul Bastean, Camelia Ghinea, Marius Tudor, Andrada Samoilă, Florin Ibrași, Florin Ruicu, Ana-Maria Cizler și Sorin Fruntelată.

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Avanpremiera va avea loc vineri, la ora 10.00. Piesa poate fi revăzută și duminică, de la ora 11.00.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/