Ajutor pentru familiile cu probleme sociale grave din Timiș

coliba
Cuib de vise 1000x100

Mai multe familii din Timiș care se confruntă cu probleme sociale grave vor primi sprijin financiar de la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale.

Guvernul a aprobat acordarea unor ajutoare de urgență, în valoare de 929.100 de lei pentru sprijinirea a 218 familii și persoane singure care fie se află în situații de necesitate în urma unor incendii sau fenomene meteorologice periculoase, fie au probleme grave de sănătate sau riscă excluziunea socială.

Executivul a împărțit suma în funcție de situația financiară sau social a familiilor. Astfel, în Timiș, vor primi bani persoane singure care se confruntă cu situații deosebite determinate de starea de sănătate ori alte cauze care pot conduce la apariția sau sporirea riscului de excluziune socială.

STPT job 1000x200

Potrivit Guvernului se alocă: „696.300 lei pentru 178 familii și persoane singure care se confruntă cu situații deosebite determinate de starea de sănătate ori alte cauze care pot conduce la apariția sau sporirea riscului de excluziune socială, din județele: Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Botoșani, Brașov, Buzău, Călărași, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea și municipiul București”.

Suma necesară pentru plata ajutoarelor de urgență se suportă din bugetul alocat Ministerului Muncii și Solidarității Sociale.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/