Omer e mulţumit de noile achiziţii

HC Caraş-Severin a adus trei portari în această vară, Andrei, Marocico şi juniorul Sămânţă, şi l-a repatriat pe experimentatul Irimescu, pivot care a jucat ultima dată pentru campioana HCM Constanţa.

Antrenorul formaţiei reşiţene i-a văzut pe cei patru la lucru în meciurile turneului dotat cu Cupa Caraşului şi s-a declarat mulţumit de evoluţia lor. “De Irimescu nu pot să spun decât că el este un jucător deja consacrat şi şi-a confirmat pe deplin valoarea. Portarii s-au descurcat şi ei bine, dar e loc şi de mai mult”, a declarat Omer. Tehnicianul are şi destule bătăi de cap, mai mulţi jucători fiind indisponibili pentru moment. “Irimescu e singur pe post, postul de pivot este deficitar, aşteptăm în două săptămâni intrarea lui Pârâianu, care va aduce un mare plus echipei. Cuciula ne creează probleme în apărare pentru că el închidea foarte bine culuoarele şi se pare că va lipsi mult timp de acum înainte, dar ne vom adapta cu lotul pe care-l avem”, a adăugat Omer.

Întrebat dacă este mulţumit de lot şi dacă şi-ar mai fi dorit şi alţi jucători în această pauză intercompetiţională, Aihan Omer a spus: “Îmi mai doresc judecători, dar anul acesta am încheiat socotelile şi vom merge în campionat cu lotul actual. Un conducător de joc, un jucător de 9 metri, ne-ar fi prins bine”.

 

“Urmează un turneu foarte puternic în Serbia. Aceste meciuri ne vor ajuta să creştem în voaloare”, Aihan Omer, antrenor HC Caraş-Severin