Aihan Omer aşteaptă doar un telefon pentru a reveni la Reşiţa!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Omul care a pus municipiul de pe Bârzava pe harta handbalului european, după ce, cu el pe bancă, UCM a câştigat trei ani la rând trofeul Challenge, nu ar spune nu unei reveniri ca antrenor la Reşiţa. Aflat în prezent la cârma naţionalei Libanului şi vicecampioanei Al Sadaka, Aihan Omer a declarat, în exclusivitate pentru www.expressdebanat.ro, că intenţionează să se întoarcă în ţară şi că Reşiţa rămâne un oraş special pentru el.

“Momentan nu s-a pus deloc problema revenirii mele la Reşiţa. Vreau să spun că nu m-a sunat nimeni, că nu mi s-a propus nimic. Am fost la acel turneu la Reşiţa şi m-am bucurat să văd foarte multă lume care a venit să mă salute. Asta mă face să cred că oamenii nu m-au uitat şi mă iubesc în continuare”, a declarat tehnicianul.

Ca orice profesionist, Aihan Omer a evitat să dea un răspuns concret, în sensul că ar reveni pe banca Reşiţei, dar tot el a lăsat să se înţeleagă faptul că doar o simplă formalitate stă în calea întoarcerii sale. “Este adevărat că mă gândesc să mă întorc, dar încă nu ştiu unde. Momentan, nu pot să spun că Reşiţa ar fi una dintre opţiuni, pentru că are un drum de parcurs. Sincer, nici eu nu am anunţat că mă întorc acasă, nu am făcut vâlvă pentru că am contract în Qatar pe doi ani. După încheierea contractului se poate vorbi dacă îmi doresc să antrenez în România. Deocamdată nu este nimic sigur. E clar că Reşiţa rămâne un capitol special pentru mine”, a mai spus Aihan Omer.

untitled design set 970x90 px

Chiar dacă se află la mare distanţă de Reşiţa, al cărui cetăţean de onoare este, “Turcul” urmăreşte parcursul fostei sale echipe în campionat şi ţine legătura cu prietenii pe care şi i-a făcut în perioada petrecută în Banat. Chiar şi cu Adrian Chebuţiu, cel care l-a dat afară de la echipă pe uşa din dos, a rămas în relaţii de prietenie.

Cu Adrian Chebuţiu am rămas în relaţii foarte bune, m-am bucurat foarte mult la aflarea veştii că soţia lui a născut gemeni, mai ales pentru că ştiam cât şi-au dorit acest lucru. Mai vorbim la telefon, ne mai scriem mesaje de sărbători. E adevărat că urmăresc jocurile Reşiţei pe Internet, când am posibilitatea. Echipa de acum e o combinaţie de experienţă cu prea multă tinereţe. Nu sunt în măsură să dau eu sfaturi acum, echipa este încă în construcţie şi are nevoie de timp ca să se pună pe picioare”, Aihan Omer, antrenor Al Sadaka

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/