Aida Szilagyi se retrage din CL Timișoara. Deține un imobil construit fără autorizație

aida

Consilierul local USR de Timișoara a decis să demisioneze din CL, după ce Curtea de Apel Timișoara a decis că aceasta deține un imobil ridicat fără autorizație de construire. Anunțul vine și după ce liberalii au cerut retragerea acesteia din CL. 

„Aleg să mă retrag din Consiliul Local în urma deciziei finale a instanței prin care sunt anulate autorizațiile de construcție emise pentru clădirea noastră, în anul 2008, respectiv 2017, fără alte implicații. Am intrat în politică pentru a-mi pune experiența și cunoștințele în slujba comunității și pentru a contribui la un oraș mai verde, ceea ce am și făcut în acești doi ani de mandat. Aleg să las locul meu în Consiliul Local următorului coleg, fiindcă nu doresc ca disputele generate în urma deciziei instanței, pe care o accept, să afecteze munca importantă pe care colegii mei o depun în Consiliul Local și în administrație. A fost o onoare pentru mine să slujesc comunității.”, a declarat Aida Szilagyi.

Marți dimineață, liberalii timișeni au cerut și ei demisia consilierului local USR, după decizia instanței.

„Am pierdut demult numărul gafelor politice și administrative pe care Dominic Fritz și colegii săi de partid le tot produc și care inevitabil afectează grav imaginea orașului nostru. «Revoluția bunei guvernări» sau «Hotărâți să schimbăm România» – două dintre sloganurile USR – rămân doar vorbe pe hârtie? Legea trebuie să fie lege pentru toți cetățenii, iar cei care se află în serviciul public au, cu atât mai mult, datoria să respecte normele și să fie ei înșiși modele de spirit civic.”, a transmis președintele PNL Timiș, Alin Nica.