Afaceriști din China, Emiratele Arabe Unite, Spania, Anglia și Norvegia, pe drumul rușinii din Caraș-Severin!

Milionarul Teodor Tuducan, directorul societății care îmbuteliază apa minerală Perenna în asociere cu Consiliul Județean Caraș-Severin, le sugerează aleșilor județeni să repare odată drumul spre Dognecea! Dacă nu pentru oamenii și firmele din zonă, măcar de rușinea partenerilor străini care vin în zona Calina!

Într-o informare adresată Consiliului Județean, Tuducan vorbește despre programul de retehnologizare pe care l-a demarat anul trecut, despre rebranding-ul de care s-a bucurat apa minerală Perenna Premier prin modificarea sticlelor și a etichetelor, despre recertificarea standardelor de calitate și despre acțiunile de promovare a județului, în special zona Dognecea și Cascada Bigăr.

În același document însă, directorul societății Apollini Company se vaită de starea drumului județean care duce la Dognecea, una de-a dreptul scandaloasă. „Am condus mai multe delegații de potențiali parteneri în zona Calina – Dognecea din China, Emiratele Arabe Unite, Spania, Anglia și Norvegia. Am aprecia ajutorul dumneavoastră în vederea reparării drumului de acces la fabrică deoarece s-a degradat accelerat în ultimii ani, ceea ce reprezintă pentru noi o problemă importantă”, le-a explicat Teodor Tuducan aleșilor județeni.