Aerul din Băile Herculane vindecă și stimulează sistemul imunitar

Demonstrat științific, aerul din Băile Herculane stimulează sistemul imunitar și ajută la producerea de globule roșii, e  puternic ionizat și aduce beneficii turiștilor și celor care vin la tratament în stațiunea de pe Valea Cernei.

Turiștii ajunși în zonă găsesc cazare la pensiuni cochete sau la hoteluri de lux așa cum este perla stațiunii: Grand Hotel Minerva & SPA, apreciat internațional datorită serviciilor de relaxare și tratamentului pus la dispoziție sub directa coordonare a terapeuților.

Grand Hotel Minerva Resort & Spa pune la dispoziția celor interesați centrul Balneo Minerva – Centru de Prevenție, Tratament și Recuperare. Procedurile ce se pot efectua sunt: hidroterapie (băi sulf , băi CO2 , băi de plante, duș subacval, o formă de terapie, reglare și refacere pentru dureri periarticulare, dureri musculo-tendinoase, contracturi) electroterapie, laserterapie, magnetoterapie, tecar terapie, ozonoterapie și o serie de terapii anti stres. Mai mult, anul acesta, persoanele care au avut Covid-19 pot veni la Băile Herculane pentru recuperare. La Minerva pot beneficia de un pachet de recuperare post-Covid, un pachet pentru recuperarea aparatului respirator și a organismului după infectarea cu noul virus.

leader board 728 x 90 px

Conducerea hotelului intenționează să dezvolte și partea de bazine în exterior în viitorul apropiat, asta pentru că în pandemie bazinul interior a fost închis și cum se apropie sezonul cald este nevoie de o reorientare pentru ca turiștii să aibă diversitate.