Adrian Torma, „uns” șef al PSD Moldova Nouă în prezența lui Sorin Grindeanu

banner publicitar

Primit cu brațele deschise în sânul familiei social-democrate în toamna anului trecut, primarul orașului Moldova Nouă, Adrian Torma, a reușit să se adapteze cu ușurință și să obțină nu doar susținerea echipei PSD de la nivel local, acesta fiind noul lider al filialei din orașul de la Dunăre, ci inclusiv a primit suport de la nivel județean și național, el bucurându-se weekendul trecut atât de prezența președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, cât și de cea a fostului premier, Sorin Grindeanu, viitorul om-cheie în cadrul Partidului Social Democrat la București.

Deși în luna februarie a acestui an, atunci când Nelu Zaberca a fost ales președinte cu normă întreagă a organizației PSD Moldova Nouă, Adrian Torma a afirmat că primarul nu trebuie să fie neapărat și șeful partidului, rezultatele bune obținute de Zaberca în cadrul celor două seturi de alegeri din 2019 fiind punctele forte pentru care edilul-șef nu a dorit să ocupe și funcția de lider în cadrul filialei locale, astăzi, când PNL-ul pare croit să dezbine Stânga în următoarele două bătălii electorale, șeful administrației publice locale luptă cu toate forțele pentru a evita acest lucru. De aceea a considerat că a venit momentul să fie liderul formațiunii politice din care face parte, acesta preluând sâmbătă, 15 august, conducerea social-democraților din orașul de la malul Dunării.

„Sâmbătă, 15 august, oficial, am preluat conducerea organizației PSD Moldova Nouă. În urma unei analize argumentate, a discuțiilor din interiorul partidului la nivel de oraș și datorită faptului că ne așteaptă două campanii electorale foarte importante am considerat oportun ca în perioada următoare să preiau conducerea organizației. Mă onorează susținerea colegilor de la nivel local, dar și cea de la nivel național și pe această cale le mulțumesc pentru încrederea acordată. Aduc mulțumiri și fostului președinte al organizației locale, care a dat dovadă de altruism și spirit de echipă, fiind unul dintre oamenii care a susținut venirea mea în echipa PSD Moldova Nouă”, mesajul transmis cetățenilor de către Adrian Torma.

Bucuros de prezența, în urbea pe care o conduce, a fostului prim-ministru al României, Sorin Grindeanu, viitorul lider al Partidului Social Democrat la nivel național, dar și de cea a președintelui interimar al PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, primarul social-democrat din Moldova Nouă a dat de înțeles că, în doar câteva zile, o surpriză plăcută se pregătește pentru locuitorii din Moldova Nouă (Boșneag). Mai mult decât atât, Torma a ținut să reitereze că singurul motiv pentru care își dorește un nou mandat la șefia instituției pe care actualmente o conduce se referă la bine orașului, nicidecum la interesul propriu.

Sursa foto principal: Facebook.