Adrian Torma, schimbarea pentru Moldova Nouă

adrian torma psd moldova noua
untitled design set 970x90 px

Candidatul PSD îndeamnă cetățenii la calm în vederea votului de încredere pe care-l au de dat pe 9 iunie.

Pentru că schimbarea nu poate veni decât alături de oameni, Adrian Torma a încercat să le spună acestora doar adevărul și ceea ce crede că este corect pentru Moldova Nouă și locuitorii săi. Vrea votul de încredere al unei comunități despre care este convins că duminică va alege cu sufletul. Crede cu tărie că este soluția pentru oraș pentru că are alături partidul potrivit, echipa potrivită, echipa din oraș potrivită. Dar, mai ales, are alături oamenii din comunitatea locală.

„Adrian Torma are experiența necesară, a învățat în primul mandat din tot ceea ce a fost bun atunci dar și din ce n-a fost bun atunci însă știe cum să repare. Sunt un om care acceptă că poate greși dar misiunea este să devenim mai buni. Noi suntem cei care vă vom ajuta pentru ca împreună să aducem calitatea vieții la un alt nivel în Clisura Dunării și în special în Moldova Nouă.  Astăzi, noi vă cerem votul pentru a aduce schimbarea pe care nu o putem face fără voi”, este mesajul pe care candidatul PSD îl adresează cetățenilor orașului la final de campanie electorală.

Torma e convins că, duminică, oamenii vor alege binele comunității. La fel de convins este că binele îl reprezintă candidații PSD pentru funcția de primar, de președinte de consiliu județean precum și listele candidaților PSD pentru consiliul local și consiliul județean.
(PE)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/