Adrian Torma: „Astăzi am votat pentru continuitate și pentru o clasă politică în care predomină normalitatea!”

În jurul orelor amiezii, primarul orașului Moldova Nouă, Adrian Torma, candidat din partea alianței PSD-Pro România pentru un nou mandat la șefia administrației publice locale de la malul Dunării, împreună cu familia, s-a prezentat la secția de votare nr. 130 din Moldova Veche, pentru a-și exercita dreptul cetățenesc.

„Astăzi, am votat pentru continuitate, am votat cu inima, așa cum le cer tuturor cetățenilor orașului Moldova Nouă să o facă: să voteze cu inima. Să voteze împotriva unui sistem corupt și pentru o clasă politică în care să predomine normalitatea. Rămâne de văzut dacă cetățenii orașului înțeleg că această continuitate este necesară”, a declarat Adrian Torma la ieșirea din secția de votare.

Mai mult decât atât, acesta a ținut să-i îndemne pe locuitorii UAT-ului de la Dunăre să iasă la vot, întrucât, stând acasă, nu fac altceva decât să încurajeze stagnarea lucrurilor, o stagnare despre care se tot vorbește de 30 ani încoace:

„Îi îndemn pe cetățeni să meargă la vot, îi îndemn să își exercite acest drept și să pună, în ștampila de vot, inima lor!”.