Adrian Mutu, Cristian Săpunaru și Dragoș Grigore, în vizită la un spital din vestul țării

vizita arad (2)

Tot mai multe personalități marcante susțin campaniile dezvoltate de una dintre cele mai active asociații din România. Este vorba despre Asociația Cetatea Voluntarilor din Arad care a contribuit semnificativ la îmbunătățirea condițiilor din sistemul de sănătate.

Echipa, formată din nici 10 oameni, a reunit sute de voluntari care, în ultimii opt ani, s-au implicat activ în modernizarea și dotarea unor secții de spital din județul Arad. În plus, au demarat proiecte educaționale și se implică în sprijinirea refugiaților din Ucraina.

Din 2014 și până în prezent, au fost renovate: Compartimentul Clinic de Boli Infecțioase Copii, etaj și parter, de la Spitalul Județean din Arad, Ambulatoriul de Specialitate și Spitalizare de Zi, Secția de Pediatrie II, Secția de Neonatologie, Creșa Socială din Sânnicolau Grădinița cu program normal din Săvârșin, Grădinița cu program normal numărul 8, Grădinița din Covăsânț și Cabinetul medical din Săvârșin.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Secțiile din Spitalul Județean din Arad au fost vizitate și de Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei, Gheorghe Popescu, Laurențiu Reghecampf, Maya Morgenstern, Ilie Năstase, Andreea Răducan, Cătălin Moroșanu sau Cătălin Botezatu.

Ultima vizită a fost făcută de Adrian Mutu, Cristian Săpunaru și Dragoș Grigore. Aceștia au vizitat Secția de Radiologie Copii, secție care va fi inaugurată în următoarea perioadă, Secția Pediatrie II, dar și șantierul deschis în Secția de Pediatrie I, „secție pentru care am primit cu drag vestea că ne putem baza pe sprijinul lor”, au spus reprezentanții Asociației Cetatea Voluntarilor.

vizita arad (3)

vizita arad (4)

vizita arad (1)

vizita arad (2)

banner 970 x 250