Adrian Dumbravă, surpriza alegerilor locale din 2024!

dumbrava adrian intra in alegerile din 2024
untitled design set 970x90 px

Managerul spitalului din Caransebeș e foarte aproape să-și anunțe candidatura pentru Primărie sau Consiliul Județean Caraș-Severin!

Seria exclusivităților și premierelor a continuat la Express Live, Adrian Dumbravă anunțând că e gata să lase spitalul odată ce-l scapă complet de datorii, fiind tentat să intre în administrația publică. Fie ca primar al Caransebeșului, fie ca președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin!

Dumbravă spune că a intrat în PSD odată cu prietenul său Felix Borcean și că a urmărit prin acest pas maximizarea șanselor spitalului de a primi finanțări. „Am făcut acel pas pentru proiectele care priveau spitalul. Au fost promisiuni că ne ajută. Acesta este argumentul pentru care am intrat în PSD și în politică. Nu m-a interesat niciodată o funcție politică, am avut multe oferte și am în continuare. Nu este simplu să intri într-o lume, nu cea mai curată și unde, din păcate, mediul nu îți dă atât de multe satisfacții vizibile pentru comunitate.”, și-a justificat managerul Municipalului pasul făcut către PSD.

De prea multe nu s-a bucurat spitalul, în ciuda adeziunii la PSD, mai spune Adrian Dumbravă. „Am avut o singură discuție amplă și la subiect, imediat după ce eu și Felix am intrat în PSD, când fluturam steagul păcii și al victoriei împreună cu domnul președinte Hurduzeu, cu domnul senator Mocioalcă și mai câțiva colegi de partid. Atunci a fost o discuție punctuală și m-am bucurat foarte mult, pentru că eu stăpâneam toate lucrurile și am rămas foarte plăcut surprins că Silviu Hurduzeu a fost foarte bine pregătit și am discutat detalii. Din păcate, a rămas la nivelul de discuții și nu s-au făcut niște pași.”, a detaliat managerul.

Implicarea în numeroase acțiuni filantropice pe care le-a organizat sau susținut financiar în Caransebeș, prezența tot mai deasă în spațiul public, precum și distanțarea de Felix Borcean au dat naștere la tot felul de speculații cu privire la o viitoare candidatură a lui Adrian Dumbravă la alegerile din 2024. Acesta ne infirmă zvonurile, ba chiar le întărește.

„Eu nu spun că nu voi candida, dar la momentul acesta poate pentru unii este un joc de așteptare. Pentru mine, acum, cel mai tentant lucru este să nu intru, dar nu pot să fac abstracție de părerea unor oameni apropiați mie, oameni cu care am ținut legătura și sunt prietenii aceia adevărați cu care mă sfătuiesc. Oamenii aceștia mă îndeamnă să merg către politică. Mi-ar plăcea orice funcție prin care pot să ajut comunitatea. Eu mă simt bine când știu că am ajutat un om, cu cât proiectul este mai mare, cu atât satisfacția este mai mare.”, a recunoscut Dumbravă.

Tatonează terenul pentru Consiliul Județean

Managerul Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș este deja în discuții destul de avansate cu o anumită formațiune politică, dar la un moment dat a fost chiar pe punctul de a înființa el un partid, alături de primarul Caransebeșului, care căzuse în dizgrația PNL și, mai nou, a PSD. „Discuțiile se finalizează în câteva săptămâni, în sensul că ajungem la lista de candidați la consilieri. Ei toți se concentrează în jurul meu și eu le-am spus că facem lista de consilieri, îi susțin, poate chiar particip pe acea listă, dar încă nu știm dacă noi, formațiunea aceasta politică, dăm un candidat la Primăria Caransebeș. Pentru mine tentant ar fi să demonstrez încă o dată că buturuga mică, răstoarnă carul mare. Sunt foarte curios de ceea ce se va întâmpla în Consiliul Județean. Eu cred că săptămânile viitoare va urma o surpriză privind candidații la Consiliul Județean, dar eu aș vrea să fie ales un om care să se gândească mult mai mult la cetățean și la caransebeșeni.”, a dezvăluit Adrian Dumbravă.

Totodată, acesta a recunoscut că a purtat mai multe discuții cu președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, dar nu a ascuns nici întâlnirea cu liderul AUR, George Simion. „AUR cred că este un partid de conjunctură care nu va fi de lungă durată, dar la momentul acesta vom fi foarte surprinși de rezultatele pe care ei le vor obține la europarlamentare. Sigur că la următoarele alegeri este un adversar foarte puternic. AUR, PMP, USR ar schimba puțin perspectiva!”, a mai comentat Dumbravă la Express Live.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/