Adrian Drumbravă, invitat de Marcel Vela în echipa PNL, echipa lui Dumitru Rujan!

vela marcel pnl cs
untitled design set 970x90 px

Dezamăgit de echipa PSD a lui Felix Borcean pentru mandatul 2024 – 2028, managerul Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș și-a înaintat demisia!

Candidații propuși pe Felix Borcean pentru a face parte din Consiliul Local Caransebeș în mandatul viitor l-a determinat pe Adrian Dumbravă să-și anunțe plecarea de la spital. „Lista de consilieri a umplut paharul! A fost o surpriză pentru mine să văd niște figuri pe lista PSD. Imediat i-am scris lui Felix și i-am spus că va primi demisia mea din PSD, că e un capitol închis și că îi urez succes pe drumul lui cu PSD. Știa de afinitățile mele, de întâlnirile mele cu Marcel Vela, dar i-am spus că mă întorc în lumea mea tehnocrată și că îmi doresc să ajut județul în continuare. Deși am un mandat valabil până în august 2025, am înregistrat la sediul Primăriei Caransebeș și demisia mea, cu preaviz, din funcția de manager. Preavizul expiră în 26 iunie, tocmai ca să trecem alegerile. În funcție de rezultatul alegerilor, pot renunța la demisie, continui sau nu. Vedem cine iese primar. Cu o parte din ei nici eu nu aș putea să lucrez. Trebuie să văd și echipa. Echipa Felix Borcean m-a decepționat total acum! Dacă va fi o alianță solidă în Consiliul Local, e posibil să rămân și dacă va câștiga Felix Borcean, dar numai de dragul prieteniei cu Felix Borcean nu o să rămân!”, a dezvăluit Adrian Dumbravă, în exclusivitate, pentru Express de Banat.

Managerul spitalului din Caransebeș are astăzi mult mai multă încredere în echipa construită de Dumitru Rujan, candidatul PNL pentru funcția de primar. A afirmat asta public, după ce, în prealabil, i-a spus-o în față și lui Felix Borcean. „Parcă în echipa PNL a lui Dumitru Rujan e un plus de valoare. PNL are o echipă mai bună decât PSD, e acolo doctorul Tocuț, un om valoros, Valentina David, un asistent medical de excepție, mai sunt și alții. În plus, Dumitru Rujan e un om cu potențial, un om care crește, un om de echipă!”, a mai comentat Adrian Dumbravă, care a amintit cu această ocazie și de banii primiți la spital prin aportul parlamentarilor liberali de Caraș-Severin pentru investiții.

publicitate ziar expresb 1000x100

Marcel Vela, liderul PNL Caraș-Severin, n-a stat prea mult pe gânduri. „Am aflat despre demisia domnului Dumbravǎ de la spital și, sincer, îmi pare rǎu. Fiind un bun manager, pe care eu îl apreciez foarte mult, o să-l invit zilele urmǎtoare ca sǎ intre în echipa candidatului PNL, Dumitru Rujan, pentru a-și continua proiectele medicale începute la spital, cât și pe cele culturale din municipiul Caransebeș!”, a declarat senatorul PNL.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/