Adrian Cican nu se întoarce manager în spitalul din Caransebeș! „M-ar schimba imediat!”

Dată ca sigură, imediat după reinstalarea lui Felix Borcean în funcția de primar al Caransebeșului, revenirea lui Adrian Cican la conducerea spitalului din municipiu se amână! Până când politicienii nu se vor mai amesteca în sistemul medical!

Primarul Borcean spune că, deocamdată, nu e oportun ca Adrian Cican să se întoarcă la Caransebeș. Poziția lui de astăzi, aceea de manager al spitalului din Orșova, e mult mai sigură. „Acum nu este cel mai bun moment să vii la Caransebeș. Nu au trecut alegerile, nu se știe cine urmează, dacă intrăm în starea de urgență. Dacă venea acum o stare de urgență și prelua din nou ministerul controlul, iar îl trimitea acasă, iar aveam probleme cu chiriile și cu mutatul.”, a explicat Borcean.

Adrian Cican e convins la rândul său că nu ar apuca nici să-și deschidă bagajele până când ar fi schimbat. „Dacă spun că mâine vin la Spitalul Municipal din Caransebeș, prefectul ar spune după doar trei zile că am avut mandat de 6 luni. După cum a calculat prefectul, eu niciodată nu mai pot să vin la Caransebeș, că deja am 6 luni de mandat. Maximul posibil. Este o interpretare a legii pe care n-am întâlnit-o niciunde altundeva. Am fost schimbat de ministrul Tătaru, am câștigat în instanță. M-a schimbat prefectul, avem un proces, vom vedea dacă îl câștig, sunt sigur că îl câștig. Mâine dacă aș veni la Caransebeș, m-ar schimba același prefect de atunci. Sunt ferm convins că va fi stare de urgență după alegeri, prietenul meu intim, cu ghilimele de rigoare, sigur mă va schimba. 100%!”, a spus Cican pentru expressdebanat.ro.