Adrian Cican, noul manager al Spitalului Județean de Urgență Reșița!

adrian cican
untitled design set 970x90 px

Romeo Dunca a confirmat informațiile prezentate în premieră de Express de Banat potrivit cărora Alina Stancovici va fi înlocuită din funcția de manager al spitalului din Reșița!

Președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin i-a crescut tensiunea la valori periculoase după ce a aflat că Ionuț Popovici, omul care îl face praf la fiecare întâlnire în plen, a fost instalat șef al Casei de Asigurări de Sănătate din județ. Romeo Dunca își imaginează că Alina Stancovici, managerul spitalului, va primi o mulțime de bani care stau în pixul lui Popovici, bani cu care aceasta să le umple buzunarele soacrei noului director al Casei și fratelui acestuia, care, întâmplător, lucrează la Județean. Și pentru ca nu cumva să se îmbogățească familia Popovici, Dunca și-a amintit de performanțele Alinei Stancovici. „Managerul Spitalului Județean din  Reșița, spital aflat în pragul falimentului, nu reușește să onoreze obligația din contract: aceea de a reduce datoriile . În plus, față de luna decembrie a anului trecut, ele tot cresc. Închiderea lanțului familial în care ginerele sau fratele aprobă plățile cerute de un manager neperformant va fi întrerupt. Doamna Stancovici va performa în altă parte! Am sperat până în ultimul moment că situația spitalului va fi redresată. Din păcate, nu s-a reușit!”, a explicat președintele Dunca.

publicitate ziar expresb 1000x100

Dacă în urmă cu ceva timp avea un om pregătit pentru a prelua șefia spitalului, de data aceasta Romeo Dunca susține că nu are variantă pentru postul de manager după ce semnează concedierea Alinei Stancovici. „Cred că există și alții mai potriviți pentru a conduce acest spital. În comparație cu Stancovici. E nevoie de o persoana curajoasă, competentă și care să suporte travaliul ce va fi declanșat de o dorință reală de a schimba în bine soarta spitalului. Poate chiar una pusă pe ceartă cu toată lumea. Nu am nicio problemă cu persoanele certărețe, dar competente, atâta timp cât cearta lor diluează orgolii, oprește scurgerea banului public și construiește binele pentru pacientul cărășean. Aștept recomandări în scris pe adresa mea la secretariatul Consiliului Judeţean. Să fie o persoană și cu ceva rezultate prin trecut și în domeniu. Așa cum este dl. Cican, de exemplu. Da, Adrian Cican, cel care de multe ori m-a certat și pe mine… De ce nu?! Îl voi suna personal… Poate dorește să facă istorie cu redresarea acestui spital!”, a dezvăluit președintele Dunca.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/