Adolescenta din Șopotu Vechi a fost răpită!

Aceasta este convingerea părinților fetei, dar totodată și organele de anchetă merg pe această ipoteză, fără să excludă însă și alte scenarii.

O adolescentă  de 15 ani din Șopotu Vechi  este dată dispărută de aproximativ o lună . În data de 14 august, minora se afla cu părinții ei la sălașul unde aceștia lucrau pământul. Fata a profitat de neatenția lor , a plecat de la sălaș însă fără a se mai întoarce.

Mai grav este faptul că tânăra are probleme de comunicare și nu știe să se orienteze. Părinții îngrijorați, au anunțat polițiștii care, de nenumarate ori, alături de săteni, jandarmi și polițiști de frontieră, au căutat-o: “Polițiștii din Bozovici   au fost sesizați  cu privire la dispariția unei  minore în vârstă de 15 ani. Adolescenta  se afla cu părinţii ei la sălaşul din locul denumit „Curmătura Bârzului”, situat la aproximativ 10 km de localitatea Şopotu Vechi. Polițiști, jandarmi, voluntari și polițiști de frontieră au căutat-o pe minoră dar până în momentul de față nu avem niciun rezultat“, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ CS.

Părinții minorei dispărute au atins pragul disperării, deoarece până în momentul de față căutările nu au avut nici un rezultat. Tocmai din această cauză, aceștia sunt convinși că fata le-a fost răpită: „În 20 de minute nu ar fi avut unde să dispară, eu zic că e răpită, eu așa am zis de atunci. Poliția, tot la concluzia asta a ajuns, vă dați seama că noi am plecat imediat să o căutăm și nu am găsit-o. De o lună tot o căutăm. Nu mai avem nicio speranță!!”

Mama minorei: „Nu mai avem unde să ne ducem”

Mama fetei și-a pierdut aproape orice speranță că o va găsi în viață: „Nu mai știu nimic, a fost și poliția cu câinele de cadavre, nu au găsit-o. În ziua în care a dispărut a fost îmbrăcată în pantaloni negri, șlapi și un tricou portocaliu. Fata mea avea probleme la cap. Am căutat-o peste tot! Nu mai știm unde să o căutăm, pe la Sichevița, prin toate părțile am căutat-o. Nu mai știm, suntem disperați!! Eu aș vrea să se afle, să știu măcar dacă e vie sau moartă, aș vrea să știu de ea, uită-te că nimeni nu mă anunță, am fost în toate părțile, nu mai avem unde să ne ducem”, a spus mama fetei dispărute.

Când a dispărut, fata era îmbrăcată în tricou portocaliu și pantaloni negri. Minora raspunde la numele de Mădălina. Persoanele care pot da relații cu privire la acest caz sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau telefonic, prin serviciul gratuit 112.