Adolescent din Lugoj, prăbușit în apropierea școlii

Un adolescent din Lugoj a fost găsit prăbușit pe trotuar, în apropierea unui liceu. Au fost alertați medicii și polițiștii.

Incidentul a avut loc, joi dimineața, pe strada Cernei. Băiatul are 14 ani și nu se cunoaște cauza leșinului.

„Astăzi, 4 mai 2023, în jurul orei 09:11, polițiștii municipiului Lugoj au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Cernei din municipiul Lugoj, în proximitatea unui liceu școlar, un baiat ar fi leșinat, acesta fiind căzut pe trotuar. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului împreună cu un echipaj medical, băiatul în vârstă de 14 ani fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IPJ Timiș.

Băiatul ar fi elev la Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu” Lugoj. În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului.

Update, ora 12:35

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

Elevul este internat în spital. Starea lui este bună, transmit reprezentanții Inspectoratului Școlar Timiș.

„Din informațiile pe care le avem la acest moment, ca urmare a discuțiilor purtate cu doamna director, a reieșit că elevul nu a participat la prima oră de curs, fiind găsit în fața unității de învățământ de către un alt coleg, ce a anunțat profesorii din școală. Aceștia au acordat primul ajutor și au apelat imediat serviciul 112. La acest moment este internat și la fel, din informațiile primite, știm că elevul este în afara oricărui pericol”, a transmis inspectorul școlar general, Aura Danielescu.

Din primele informații, se pare că elevul a suferit o intoxicație, fără să se cunoască detalii despre substanța sau substanțele care au produs alterarea stării lui de sănătate, mai spune Danielescu. Părinții au fost imediat contactați.

Sursa foto: arhiva

tmc 640