Admitere UPT! Mai multe locuri bugetate la toate facultățile

preinscrieri admitere upt 2024
mbmr 1000x100

Universitatea Politehnica Timișoara a crescut numărul locurilor bugetate pentru admiterea la ciclul de studii de licență în anul universitar 2024-2025.

A fost demarată și preînscrierea candidaților la concursul de admitere, care se face online, folosind aplicația Enroll, disponibilă pe pagina web dedicată admiterii.

Candidații sunt încurajați să își creeze conturi pe platforma Enroll, până în 10 iulie 2024. Cei care se preînscriu în această perioadă beneficiază de o reducere a taxei de înscriere, de la 150 de lei la 100 de lei, pentru înscrierea la maxim două secțiuni de concurs.

Ulterior, pentru a se înscrie în concurs, candidații au obligativitatea de a încărca în contul creat pe platforma Enroll o copie a diplomei de bacalaureat/adeverinței și de a completa fișa de înscriere cu media obținută la bacalaureat.

Și în acest an vor exista locuri speciale la admitere dedicate absolvenților din mediul rural, absolvenților proveniți din centre de plasament, absolvenți cu cerințe educaționale speciale, absolvenți de etnie romă, locuri speciale alocate Serviciului Român de Informații, locuri alocate sportivilor de performanță. De asemenea, elevii care au obținut premii la etapele naționale sau internaționale ale concursurilor și olimpiadelor școlare pot fi admiși fără a mai susține concursul de admitere.

gif uvvg 1000x100px admitere 2024 Muzeul TM

Repartizarea locurilor pentru admiterea la ciclul de studii de licență, pentru sesiunea iulie 2024 este următoarea:

 

 

banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/