Micii întreprinzători sunt stimulați în afaceri

explo 1000x200

Programul de Guvernare al noului premier își propune ca, pe lângă măsurile de austeritate, care au fost luate în anii precedenți, să stimuleze sectorul micilor întreprinzători. Potrivit analizelor economice pe care le-au făcut specialiștii, relaxarea politicilor fiscale trebuie pusă pe primul plan.

Noul program de guvernare, prin care se reduce TVA-ul, scad taxele și se încurajează micii întreprinzători este încurajat de noile teorii lansate de analiștii economici la nivel european, potrivit liderului PNL, Sorin Frunzăverde.


Sorin Frunzăverde

„Programul este încurajat în primul rând de faptul că acea teorie cum că am putea fi scoși din criză doar prin măsuri drastice de austeritate s-a dovedit a fi o teorie falsă. Primii care fac aceste afirmații sunt specialiștii economici din jurul noului președinte al Franței, care spun că, de fapt, ieșirea din recesiune nu se poate face decât prin stimularea sectorului economic. În fapt, acest program de guvernare, eminamente de dreapta este reflectarea de dreapta a acestei noi abordări în legătură cu economia europeană și cu scoaterea ei din recesiune”, a declarat vicepreședintele PNL.