Adio, cretă! Cabinet de istorie cu tehnologie de ultimă generație într-o școală din vestul țării

cabinet istorie 3

Lecțiile obișnuite de istorie sunt date uitării într-o școală din vestul țării. Locul în care se desfășurau cursurile s-a schimbat radical datorită Asociației Cetatea Voluntarilor.

Cabinetul de istorie, din cadrul Școlii Gimnaziale Apateu din județul Arad, este dotat cu tehnologie de ultimă generație: display interactiv de 65 inch, cu touch, conectivitate wireless, software educațional, laptop și o cameră web pentru videoconferință. Display-ul interactiv poate fi utilizat atât în cadrul lecțiilor cu elevii la clas, cât și pentru activitățile online. De asemenea, poate folosit și ca tablă de scris, dar și pentru proiecții de pe laptop sau desene.

publicitate online in ziar Express de Banat

Ce poate face un director de școală de la țară? Ce nu fac alții la oraș. După ce sălile Școlii Gimnaziale Apateu pot fi numite de fapt studiouri digitale, acum elevii se pot bucura și de un cabinet de istorie atrăgător, care cu siguranță va dezvolta imaginația și pofta de învățare a celor mici”, transmit reprezentanții Asociației Cetatea Voluntarilor.

În cabinetul de istorie se vor desfășura în primul rând lecțiile la disciplina istorie, dar și la alte discipline precum și alte activități educaționale ce au loc în cadrul școlii. Utilizarea display-ului interactiv va elimina vestita cretă asigurând astfel digitalizarea procesului educațional.

„Totul este posibil cu voință și implicare”, mai transmit cei de la Asociația Cetatea Voluntarilor.

cabinet istor e2

cabinet istorie 3

cabinet istorie cabinet istori 1

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/