Adina Deaconu, hotărâtă să aducă un plus în Vermeș! „Eu sunt o femeie puternică și pot să schimb comuna Vermeș”

Adina Deaconu, garantată de Dacian Cioloș pentru Primăria Vermeș! Candidata Alianței USR-PLUS crede în potențialul de dezvoltare a comunei și este hotărâtă să demonstreze că o femeie puternică poate aduce prosperitate vermeșenilor.

Candidata Alianței USR-PLUS la Vermeș își dorește să aducă un suflu nou în Primărie și să demonstreze că o femeie poate aduce schimbarea în comună. „Plecând de la sloganul «Stradă cu stradă schimbăm România» am înțeles că România se află într-un mare moment în care are nevoie de schimbare. Schimbarea pleacă în primul rând de la Primărie. De ce am hotărât să mă implic? Pentru că am înțeles că nu este suficient să îți dorești o schimbare fără să te implici. În al doilea rând, de ce o femeie? Pentru că femeia, deși este un simbol al gingășiei, al frumuseții și al fineții, este la fel de puternică. Eu sunt o femeie puternică, eu candidez la Primăria comunei Vermeș și cred că pot să schimb comuna Vermeș începând de la Primărie”, a declarat Adina Deaconu.

Programul pentru modernizarea comunei Vermeș, respectiv satelor Izgar și Ersig, asumat de Adina Deaconu reunește mai multe obiective: publicarea agendei săptămânale a primarului pe pagina de Facebook a Primăriei, întâlniri și consultări periodice cu sătenii pe subiecte de interes local, prioritizarea proiectelor strategice de necesitate urgentă și moderată, crearea unui buget 100% transparent cu publicarea încasărilor și cheltuielilor lunare, așezarea antreprenorilor la masa dezbaterilor pentru dezvoltarea comunei, crearea bursei elevului inteligent prin care va fi alocată o sumă lunară consistentă acordată pe o perioadă de un an celui mai capabil elev testat cu procedura PISA, eficientizarea managementului deșeurilor și esteticii comunei și crearea unui HUB de intelectuali în jurul Primăriei, pe principiul voluntariatului, care să implementeze tehnologii și concepte inovative din domenii de actualitate cum ar fi: IT, relații sociale, agricultură, mediu. Pe lângă acestea, PLUS Vermeș își propune crearea unui cadru consultativ cu ONG-uri specializate, în vederea redactării contractelor încheiate de Primărie.

Proiectele de necesitate urgentă de pe lista Adinei Deaconu sunt canalizarea și stația de epurare, managementul deșeurilor și un depozit frigorific de carne. Proiectele de necesitate medie gândite de echipa PLUS Vermeș sunt amenajarea spațiilor publice, creșterea siguranței cetățenilor, modernizarea Primăriei și crearea unui depozit de cereale.

(E)