Adi Petrea a bătut recordul de aeriene pe meci! De la oficială nu le-a văzut nimeni!

Liderul Seriei B în Divizia A de handbal masculin a mai bifat o victorie lejeră în campionat, 34-21 (19-12), cu HCM Făgăraș, ceea ce înseamnă încă un pas sigur spre Liga Națională.

Adi Petrea nu a îmbrăcat echipamentul de joc, iar Mișa Rohozneanu a rămas pe bancă fiind menajat, dar chiar și așa alb-roșiii s-au impus în fața Făgărașului la capătul unui meci fără istoric. Echipa fostului internațional român a căutat să facă spectacol încă din prima repriză, preferând să ridice publicul în picioare în locul unei diferențe de scor și mai mari. Handbaliștii reșițeni s-au întrecut în finalizări care mai de care mai spectaculoase, aerienele fiind aproape imposibil de numărat până la finele meciului. Spectacolul i-a plăcut publicului care a venit și de această dată în număr destul de mare. La întâlnirea cu HCM Făgăraș am remarcat însă și un aspect ciudat. Nimeni la tribuna oficială! Dacă de obicei oficialitățile se înghesuie la competițiile sportive unde reșițenii sunt pe val, pentru HC Adrian Petrea, echipă pe care o putem considera ca fiind deja promovată în Liga Națională, nu s-a deranjat nimeni sâmbătă seară. Lucrurile vor sta, cu siguranță, altfel, la ultimul meci, când se va deschide șampania.

„Sunt invitații noștri, îi așteptăm pe toți cei care doresc la tribuna oficială. Îmbucurător este că vine lumea la sală și până la urmă acesta este obiectivul nostru. Sper ca prin rezultatele noastre, la anul, să atragem și oficialitățile lângă noi”, a comentat Adi Petrea.