Actorii din „Moromeții 2” vin în Caraș-Severin! Lecție predată LIVE în cinematografe!

po 1000x100px (4)

Romanul lui Marin Preda, care, de-a lungul vremii, a adus bucurie și tristețe, deopotrivă, celor care au susținut Bacalaureatul, se bucură de o nouă ecranizare. Mai precis, personajele romanului își continuă povestea, iar actorii care le dau viață vin în Caraș-Severin pentru o altfel de lecție predată elevilor de liceu și nu numai.

Anunțată inițial pentru data de 1 noiembrie, proiecția specială a filmului „Moromeții 2” va avea loc în Caraș-Severin în 31 octombrie, potrivit societății Marcom Fantastic, cea care va face posibilă difuzarea producției românești în prezența echipei de filmare. Acesta va rula însă și în 1 noiembrie, dar și în zilele următoare, în funcție de cereri.

Evenimentul este unul potrivit pentru elevii de toate vârstele, știut fiind faptul că romanul lui Marin Preda este studiat și în prezent în liceu.

Biletele s-au pus deja în vânzare, tariful de intrare fiind 20 de lei/persoană.

headerexpress cc

„Pentru Programul «Școala altfel», în data de 1 noiembrie vor fi spectacole la orele 11.00 și 14.00. Dacă există cerere, numărul de spectacole se poate suplimenta sau se pot programa în altă zi”, transmit reprezentanții firmei Marcom Fantastic.

Vă reamintim că prima zi a proiecțiilor speciale, respectiv 31 octombrie, va fi marcată de prezența echipei de filmare, inclusiv actori, în toate cele 3 cinematografe funcționale din Caraș-Severin, așa că i-ați putea vedea live pe Horațiu Mălăele, Dana Dogaru, Gheorghe Visu și Oana Pellea. Regia îi aparține lui Stere Gulea, producător fiind Tudor Giurgiu.

Rezervări se pot face și la numărul de telefon: 0762.232.494.