Acțiune caritabilă la Anina! Zeci de porții de mâncare, pregătite de doi maeștri bucătari pentru micuții din localitate

Surpriză gustoasă pentru zeci de copii din Anina. Clyde Nemeș și Marian Popovici, doi maeștri bucătari, au pregătit 40 de porții de mâncare pentru micuții din localitate. Evenimentul caritabil se organizează de patru ani, în pragul sărbătorilor de iarnă, dar de data aceasta a avut loc în condiții de pandemie.

„Am făcut 40 de porții de mâncare și am pregătit și cadouri pentru copii. Am gătit ciorbă de cocoș, tocăniță cu mămăliguță, iar ca desert – mousse de mascarpone cu ciocolată albă și sos de fructe de pădure. Cele 40 de porții au fost servite la ore diferite pentru a putea fi în conformitate cu prevederile legale, privitoare la pandemia de Covid-19 și a putea păstra distanțarea prevăzută de lege, servirea având loc în restaurant. Vom face tot ce putem pentru a repeta acest eveniment caritabil și la începutul anului 2021.”, a explicat Chef Clyde Nemeș.

„Eu m-am implicat de fiecare dată când am văzut că oamenii au nevoie de ajutor. Am mai organizat și participat la acțiuni de genul acesta, am gătit și pentru copii și pentru adulți, pentru medici, dar și pentru pacienții cu coronavirus. Nu voi ezita să ofer o mână de ajutor atunci când se va apela la mine. Ceea ce facem, facem din suflet.”, a spus Executive Chef Marian Popovici.

leader board 728 x 90 px

Evenimentul care a avut loc vineri, în 4 decembrie, a fost organizat de Chef Clyde Nemeș, Executive Chef Marian Popovici, împreună cu restaurantul Unicorn Farmec, N’Joy Horeca Expert și Asociațiile Standpunkt și Viitor-Zukunft.