ACS Poli are foarte mulți indisponibili pentru meciul cu FC Argeș. Vor debuta însă noile transferuri

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

ACS Poli joacă sâmbătă dimineața la Pitești, cu FC Argeș, una dintre echipele puternice ale ligii secunde. Va fi un test greu pentru alb-violeții bănățeni, care au patru suspendați și patru jucători accidentați, dar staff-ul format din Călin Cojocaru și Ștefan Nanu îi va putea utiliza în schimb pe nou-veniții Ankomah și Stupu.

Sunt suspendați Melinte, Basic, Codrea și Haruț, iar la accidentările lui Rudolf Avaro și Ivanov se adaugă problemele medicale ale lui Motreanu și Bîrnoi. O situație complicată pentru staff, deoarece doar Daniel Filip este apt dintre fundașii de bandă. În lot vor fi incluși tinerii Foca, Buga, Toboșaru, Românu și Iseini. „Ne așteaptă un meci dificil cu o echipă bună, de tradiție, care are în componență jucători de valoare. Mergem să scoatem ce putem, într-adevăr, avem unele absențe, dar am mare încredere în jucătorii care fac deplasarea pentru meciul cu Pitești. Noi cu siguranță vom face tot posibilul să luăm maximul”, a declarat Călin Cojocaru.

Charles Ankomah va face deplasarea, la fel ca și Mircea Stupu, care va face cuplu în centrul defensivei cu Cristian Bocșan, deoarece și la fundași centrali sunt absențe importante. Cojocaru are mare încredere în cei doi fotbaliști transferați de la echipe de Liga a III-a. „Sunt doi jucători tineri, care după părerea mea merită o șansă să joace mult mai sus. Noi le-am oferit această șansă și sunt convins că nu ne vor dezamăgi. Sunt jucători care cu siguranță vor aduce un plus lotului actual și vor face o figură frumoasă”, a mai precizat Cojocaru.

untitled design set 970x90 px

Ghanezul Ankomah este încrezător că echipa poate urca de pe locul 19. „E bine că am ajuns de la o echipă de Liga a III-a la una de Liga a II-a. E și fostul meu antrenor aici, e bine că sunt aici cu el. Primele impresii sunt bune, e o echipă tânără. Trebuie să rămânem uniți, să muncim din greu, fără să ne mințim unii pe alții. Suntem pe penultimul loc și trebuie să ne trezim weekendul acesta. De la jucători trebuie să pornească totul. Nu va fi ușor, dar totul depinde de noi. Eu nu pot face nimic de unul singur, și dacă vom munci bine, nu avem de ce să nu urcăm”, a precizat fotbalistul.

Meciul de la Pitești începe sâmbătă dimineața la ora 11 și nu este televizat.

Sursa foto: Cronica violetă

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/