Accidentele se țin lanț la Reșița

Șoferii cărășeni s-au dezobișnuit de ploaie. Cel puțin, asta arată statisticile polițiștilor pentru ziua de astăzi. În doar șapte ore, doar pe raza municipiului Reșița s-au produs trei accidente. Deși conducătorii auto și pasagerii au scăpat cu viață, au de plătit pagube serioase. În ultima oră, un BMW a fost serios avariat în zona Triaj.

În urmă cu aproximativ o oră, circulația în zona Triaj a fost dată peste cap, după ce șoferul unei autoutilitare care venea din centrul orașului a intrat în coliziune un o mașină, marca BMW, din cauză că nu a adaptat viteza la condițiile de drum. „În urma impactului, mașina acroșată a ieșit în afară părții carosabile. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin. În același interval de timp, un autobuz a intrat într-o mașină, dar toată lumea a scăpat cu viață. Polițiștii încă cercetează cauzele acestuia din urmă.

De asemenea, la orele dimineții, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, o mașină Dacia Logan s-a răsturnat pe carosabil. Și de această dată, șoferul și soția sa,a care se afla în dreapta au scăpat cu viață. Martorii incidentului spun că mașina a fost distrusă în proporție de 80 la sută, astfel că nu le-au dat șanse de supraviețuire celor care se aflau în autoturism.

leader board 728 x 90 px

Tot pe fondul neadaptării vitezei la conditiile meteorologice, un șofer mult prea grabit care mergea înspre Govândari a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autoturism de marcă care mergea regulamentar.În urma impactului masina acroșată a ieșit in afara părții carosabile iar din primele investigatii efectuate de catre echipa de medici deplasata la fata locului s-a constatat ca victima a suferit rani usoare.si a fost transportata la Spitalul Judetean din Resita pentru îngrijiri medicale.