Accidentele nu contează! Vor studiu de trafic pentru sensul giratoriu de pe centură

accident sens giratoriu lugoj

Primăria Municipiului Lugoj a anunțat că urmează să întocmească un studiu de trafic pe șoseaua de centură, ca urmare a solicitării Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara. Lucrarea este necesară pentru aprobarea proiectului de construire a unui sens giratoriu, la intersecția cu șoseaua spre Tapia.

„La proiectul nostru realizat pentru amenajarea sensului giratoriu ni s-a cerut să avem și un studiu de trafic, pentru dimensionarea optimă a viitoarei construcții și a descărcărilor spre oraș și localitatea Tapia. Sperăm să reușit să terminăm studiul în această vară, după care mai avem nevoie de avizul de la mediu. Finanțarea vom încerca să o obținem de la Guvern, dar am prevăzut bani și în bugetul nostru pentru cazul în care vom fi amânați. Este interesul nostru să construim sensul cât mai rapid, pentru a reduce numărul accidentelor cu urmări grave și nu mai putem aștepta la nesfârșit”, a declarat Claudiu Buciu, primarul Lugojului.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Administrația locală promite că va începe lucrările anul acesta, iar cel de-al doilea sens prevăzut la intersecția cu drumul Hezerișului va fi realizat în următorii ani.

publicitate si promovare online banner maxagro