Accidente la indigo

Două accidente rutiere asemănătoare au avut loc noaptea trecută în județ. Ambii conducători ai autoturismelor conduceau în stare de ebrietate și fără a deține permis de conducere.

În jurul orei 03.30, un tânăr din Oravița a pierdut, din cauza stării de ebrietate, controlul mașinii, a ieșit de pe partea carosabilă și s-a lovit de un pom. În mașină se mai afla încă un pasager. Ambii au fost transportați la Spitalul Judeţean de Urgenţă Timișoara cu multiple leziuni. Polițiști ajunși la fața locului au stabilit că, pe lângă faptul că șoferul se afla în stare de ebrietate, acesta nu deținea nici permis de conducere.

Jumătate de oră mai târziu, între localitățile Greoni și Grădinari, a avut loc un accident similar. Un bărbat de 46 de ani, aflat de asemenea în stare de ebrietate, a pierdut controlul mașinii, a ieșit de pe partea carosabilă și s-a lovit cu mașina de malul canalului de pe pârâul Bodovița. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că șoferul autoturismului nu posedă nici permis de conducere. Atât el, cât și pasagerul care se mai afla cu el în mașină au suferit multiple leziuni și au fost transportați la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa.

Polițiștii deplasați la cele două accidente au demarat anchete în ambele cazuri.

”În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice al unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducere pe drumurile publice al unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică mai mare decât limita legală”, ne-a declarat Cms. șef Dinu Nicorici, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.