Accidentată mortal pe DN6

O bătrână din localitatea Căvăran şi-a găsit sfârşitul într-un mod tragic, după ce a fost lovită de un tractor. Totul s-a petrecut ieri, la orele după amiezii pe DN6.

Potrivit cercetărilor efectuate de poliţişti, femeia în vârstă de 67 de ani a traversat neregulamentar şi fără să se asigure. Şoferul unei autoutilitare a reuşit să frâneze la timp şi să o ocolească, însă, din nefericire, bătrâna a fost lovită de tractorul care venea din spate. „În spatele autoutilitarei circula un autotractor ce tracta o semiremorcă care nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoutilitară şi pentru a nu intrat în coliziune cu aceasta a virat stânga, a pătruns pe contrasens şi a acroşat-o pe femeie”, a explicat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Cara-Severin.

Victima a fost grav accidentată şi transportată de urgenţă la spitalul din Caransebeş. La scurt timp însă, aceasta a decedat.

„Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.