UPDATE. Accident pe centura Lugojului! O mașină cu cinci persoane s-a răsturnat în afara drumului

Accident grav pe centura Lugojului. O mașină în care se aflau cinci oameni a ajuns în afara părții carosabile, cu roțile în sus. Șoferul a suferit cele mai grave răni.

Accidentul s-a produs după ora 10.00. O mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile pe centura ocolitoare a Municipiului Lugoj.

În autoturism se aflau 5 persoane: șoferul – un bărbat de 56 ani cu multiple traumatisme a fost preluat de o ambulanță SAJ, un tânăr de 19 ani care acuza dureri toracice a fost preluat de un echipaj SMURD, o tânără care prezenta excoriații la nivelul brațului drept a primit îngrijiri medicale la fața locului și încă 2 tineri (de 17 și 18 ani) care nu au necesitat îngrijiri medicale.

Pompierii au intervenit cu o autospecială de primă intervenție, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și 11 pompieri. De asemenea, la locul intervenției s-au deplasat și o ambulanță SAJ și echipaje de poliție.

UPDATE, ora 13.00

Se pare că mașina aparține unei școli de șoferi din Oțelu Roșu, iar la volan s-ar fi aflat tânăra de 19 ani, nu instructorul de 56 de ani. Din primele cercetări, vinovat ar fi conducătorul unui autotren înmatriculat în Bulgaria, care la revenirea pe banda de mers, după o depășire, a acroșat mașina școlii de șoferi.