UPDATE. Accident pe centura Caransebeșului! O mașină a derapat și a intrat într-un TIR! [FOTO]

explo 1000x200

Accident pe centura ocolitoare a Caransebeșului! Un autoturism a derapat și a intrat într-un TIR care circula regulamentar.

Doi oameni, soț și soție, au ajuns la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș în urma unui accident rutier produs pe centura orașului. Un Matiz a derapat pe șoseaua acoperită de zăpadă și s-a izbit de un TIR care circula regulamentar.

Potrivit primelor informații, la volan se afla femeia, iar cei doi sunt supuși mai multor investigații la spital.

UPDATE, ora 16.20

Potrivit celor mai noi informații furnizate de comisar-șef Decebal Davidoiu, șeful Poliției Rutiere, ambele autovehicule se deplasau în aceeași direcție, spre Buchin. La un moment dat, pe un sector de drum relativ drept, femeia de la volan iese în dreapta și lovește parapetul de pe margine. Mașina revine pe șosea în derapaj, acolo unde este lovită de un TIR cu numere de Bulgaria.

Femeia de 45 de ani și soțul său locuiesc în Petrila, județul Hunedoara. Deocamdată, nu se știe cât de gravă este starea celor doi.

UPDATE, 13 ianuarie, ora 9.30

Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin a transmis modul de producere a accidentului de pe centura Caransebeșului. „În timp ce o femeie în vârstă de 42 ani, din Petrila, conducea un autoturism în afara municipiului Caransebeş, nu reduce viteza de deplasare pe un carosabil acoperit cu zăpadă, derapează, loveşte parapetul de protecţie din metal după care revine pe sensul de mers unde se rostogoleşte pe carosabil, moment în care este lovit în partea dreaptă de către un autotir condus de un cetăţean bulgar”. Potrivit polițiștilor, ambele persoane sunt în stare bună și nu au necesitat internarea în spital.

banner 970 x 250