UPDATE. Accident mortal la intrare în Caransebeș! Vinovatul este căutat de polițiști

Accidentul rutier s-a petrecut dis-de-dimineață, la intrare în Caransebeș dinspre Reșița. Un pieton a fost lovit de o mașină, iar șoferul s-a făcut nevăzut. Polițiștii încearcă să dea de urma vinovatului.

Apelul la 112 a fost făcut înainte de ora 6.00. Oamenii legii au fost anunțați despre producerea unui accident rutier. Trupul unui bărbat de 65-70 de ani a fost găsit pe Drumul Național 58, la intrare în Caransebeș dinspre Reșița. Se pare că acesta a fost lovit de o mașină al cărei șofer a părăsit locul accidentului. El este în continuare căutat de polițiști.

UPDATE, ora 12.30

leader board 728 x 90 px

Polițiștii cărășeni anunță că victima accidentului este un bărbat de 70 de ani din județul Olt. Polițiștii au declanșat multiple activități pentru identificarea autorului, activități desfășurate atât în județul Caraș-Severin, cât și în județele limitrofe.

După aproximativ 4 ore de la producerea accidentului, autorul a fost identificat de polițiștii din Deva. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 24 de ani, din Bosnia Herțegovina, care conducea o autoutilitară înmatriculată în străinătate.

Polițiștii desfășoară activități de cercetare în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

Sursă foto: Arhivă