Accident mortal în Timișoara. Un pieton a fost acroșat de un autotren

politie

Grav incident luni la orele prânzului, pe o arteră intens circulată din Timișoara. O persoană care ar fi traversat prin loc nepermis și-a pierdut viața după ce a fost surprinsă de un autotren, arată primele date ale polițiștilor. 

Accidentul a avut loc pe strada Andrei Șaguna din Timișoara.

„Din primele informații, accidentul s-a petrecut pe strada Andrei Șaguna, posibil un om al străzii ar fi traversat prin loc nepermis și ar fi fost acroșat de un autotren.”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

UPDATE. Pietonul care și-a pierdut viața în accident avea 62 de ani

Potrivit polițiștilor, bărbatul care și-a pierdut viața în accident a traversat șoseaua printr-un loc nemarcat și nesemnalizat corespunzător. Accidentul a avut loc la ora 12.40.

„Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 62 de ani s-a angajat în traversarea drumului public, prin loc nemarcat și nesemnalizat corespunzător, moment în care a fost surprins și accidentat de un cap tractor condus de un bărbat de 55 de ani, care se deplasa dinspre strada Iosif Vulcan. În urma impactului a rezultat, din nefericire, decesul pietonului.”, au transmis cei de la IPJ Timiș.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier.

Foto: arhivă