UPDATE: Copiii de bani gata fac victime pe șoselele cărășene!

Un accident a zguduit liniștea comunei Băuțar azi-noapte. Un tânăr de 21 de ani a omorât un biciclist din spatele volanului unui BMW X6.

UPDATE, ora 10:11

Polițiștii confirmă faptul că tânărul, pe nume Marius Bârsilă, se afla într-adevăr sub influența băuturilor alcoolice. Acesta este de loc din Băuțar și a fost depistat de autorități la Caransebeș când încerca să scape nepedepsit în urma accidentului. „B. Marius, în vârstă de 21 ani, domiciliat în Băuţar, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 68, din direcţia Caransebeş – Haţeg, pe o porţiune de drum aflată în aliniament şi uşor în rampă, pe fondul consumului de băuturi alcoolice îl acroşează pe M. Lucian, de 44 ani, din localitate, care se deplasa pe partea carosabilă pe o bicicletă în aceeaşi direcţie de mers. În urma accidentului a rezultat decesul biciclistului. Imediat după producerea evenimentului conducătorul auto B. Marius a părăsit locul accidentului, fiind depistat în municipiul Caransebeş, la volanul autoturismului, urmare a măsurilor întreprinse de poliţişti. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o concentraţie alcoolică de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal din Caransebeş unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, Ancuța Cărbunaru.

Tânărul este cercetat în continuare pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere sub influența alcoolului.

UPDATE, ora 9:00

Noaptea trecută, un bărbat de peste 40 ani a fost victima unui accident rutier. În timp ce mergea pe bicicletă, un tânăr în vârstă de 21 de ani l-a acostat cu bolidul său. Biciclistul a murit din cauza impactului, iar conducătorul auto a fugit de la fața locului. Tânărul este fiul unui om de afaceri din zonă și din surse este foarte probabil să fi fost sub influența băuturilor alcoolice, motiv pentru care a părăsit zona accidentului.

Revenim cu amănunte! Rămâneți cu Express de Banat!

banner 1000 x 100 hd