Accident mortal aproape de Verendin!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Clipe de coşmar pe şoseaua dintre Verendin şi Mehadica. Un tânăr a murit după ce s-a ciocnit cu un utilaj agricol. Poliţiştii fac cercetări.

Un grav accident de circulaţie a avut loc aseară în afara localităţii Verendin, din Caraş-Severin. Poliţiştii rutieri sosiţi la faţa locului au constatat, în urma verificărilor, că un tânăr în vârstă de 22 de ani nu a adaptat viteza într-o curbă, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un tractor neînregistrat în circulaţie. Băiatul care conducea, de asemenea, un motociclu neînregistrat, din direcţia Verendin spre Mehadica, nu purta cască de protecţie şi a murit pe loc.

Accidentul a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112. În urma acestuia a rezultat decesul conducătorului motociclului, care nu purta casca de protecţie, iar conducătorul utilajului agricol a fost testat cu aparatul alcooltest şi s-a constatat că bărbatul nu consumase băuturi alcoolice. Cadavrul tânărului a fost depus la morgă, unde în urma necropsiei efectuate de medicul legist se vor stabili cauzele decesului”, se arată într-un comunicat primit de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

promovare banner maxagro

În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/