Accident lângă Timișoara! O femeie a murit

accident langa timisoara
timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Două mașini s-au ciocnit violent pe o stradă din localitatea Chișoda, lângă Timișoara. În urma impactului, o femeie de 37 de ani a murit.

Un accident violent a avut loc, joi, pe str. Primăverii din localitatea Chișoda, în apropiere de Timișoara. Potrivit ISU Timiș, la locul accidentului s-au deplasat 11 subofițeri cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple și o ambulanță SMURD cu medic. De asemenea, au fost alocate două ambulanțe SAJ.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme cu patru persoane participante, dintre care, trei adulți și un minor. Din nefericire, o persoană de sex feminin a rămas încarcerată. Victima a fost extrasă și predată ambulanței SMURD în stare de inconștiență”, a informat ISU Timiș.

De asemenea, ceilalți doi adulți, care prezintă politraumatisme minore, și copilul au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare.

promovare banner maxagro

Update: O femeie de 37 ani a murit

Potrivit polițiștilor, o femeie în vârstă de 37 de ani, care a fost transportată inconștientă la spital, a murit.

Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că o femeie, în vârsta de 37 de ani, ar fi condus un autoturism, pe strada Oltului, din localitatea Chișoda, iar la intersecția cu strada Primăverii, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 20 de ani. În urma impactului, au rezultat 4 victime, respectiv femeia de 37 de ani și pasagerul acesteia, un minor, în vârstă de 1 an, precum și conducătorul autoturismului, în vârstă de 20 de ani și pasagerul acestuia, un bărbat de 48 de ani. Cele 4 persoane au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a informat IPJ Timiș.

Conform oamenilor legii, femeia de 37 de ani a murit la spital. În continuare cercetările se efectuează pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpa și vătămare corporală din culpă.

publicitate tmc 640