Accident grav pe o șosea din Timiș. O femeie a ajuns la spital, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de un alt autoturism

Un nou accident rutier a avut loc, vineri, în zona Coșava din județul Timiș. Două mașini s-au ciocnit din cauza unei depășiri efectuate într-un loc nepermis. O femeie în vârstă de 36 de ani a fost rănită și dusă la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Accidentul a avut loc pe DJ684, vineri la orele prânzului. O femeie în vârstă de 36 de ani care conducea pe DJ684 nu a acordat prioritate de trecere, la intersecția cu DN68A, unui autoturism condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani care circula din direcția Deva-Margina.

Primele date indică faptul că vinovat de producerea accidentului este bărbatul care s-a angajat în efectuarea unei depășiri într-un loc în care această manevră este interzisă.

În urma impactului, femeia a fost rănită și transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii i-au dat șoferului în vârstă de 37 de ani o sancțiune contravențională. În plus, bărbatului i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 60 de zile.

Foto: arhivă