Accident grav în apropiere de Bocşa

Un şofer de numai 18 ani a provocat un accident care era cât pe ce să-l coste viaţa. Din neatenţie, maşina pe care o conducea tânărul s-a ciocnit frontal de o alta care venea din sens opus. Şoferul, alături de alţi doi pasageri au ajuns la spital.

Totul s-a petrecut ieri după-amiază pe DN 58, care leagă Reşiţa de Bocşa. „Cu ocazia cercetărilor efectuate de echipa deplasată la faţa locului s-a constatat că în timp ce Alin G., de 18 ani, conducea un autoturism din direcţia Reşiţa spre Bocşa, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul care circula în faţa sa care a frânat brusc şi pentru a evita coliziunea cu acesta a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism”, a explicat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Ambii şoferi ai maşinilor implicate în accident au ajuns la spital, la fel şi una dintre pasagere, în vârstă de 17 ani. „Cele trei victime au fost transportate la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale, unde conducătorul auto în vârstă de 18 ani, rănit grav, a rămas internat”, a mai spus Ancuţa Cărbunaru.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Poliţiştii continuă acum cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.