UPDATE. Accident cu două mașini și un tractor pe DN68A

whatsapp image 2022 12 29 at 19.27.55
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Grav accident, joi seara, pe DN68A! Au fost implicate două mașini, cu patru persoane, și un tractor, în care se afla șoferul. Două persoane au ajuns la spital.

Accidentul a avut loc în apropiere de Făget. Pompierii au intervenit cu utilajele de descarcerare, două persoane, o femeie și un bărbat, fiind prinse în fiarele contorsionate.

Victima de sex feminin a fost extrasă și predată echipajului medical SAJ, conștientă și cooperantă,  urmând a fi transportată la UPU Lugoj.

Victima de sex masculin a fost extrasă de echipajul de descarcerare, din nefericire însă, a fost declarată decedată de către medicul de la fața locului.

Celelalte 3 persoane implicate în accident au fost evaluate medical la fața locului, însă au refuzat transportul la spital.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Update, ora 20:00

Șoferul uneia dintre mașini a decedat. Este vorba despre un bărbat de 55 de ani. Soția lui, în vârstă de 53 de ani, este la spital.

„Un bărbat, în vârstă de 55 de ani, a condus un autoturism pe DN68A dinspre Faget spre Dumbrava, iar la un moment dat s-a angajat în depășirea unui tractor, însă a observat că din sens opus se apropie un autovehicul și a reintrat pe sensul său de mers, intrând în coliziune cu partea din spate a tractorului, după care a fost proiectat în autoturismul care se deplasa din sensul opus de mers, condus de un bărbat, în vârstă de 35 de ani”, a transmis IPJ Timiș.

whatsapp image 2022 12 29 at 19.27.56 (1)

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/