Accident aproape de Făget! Un bărbat a intrat frontal într-o mașină care circula regulamentar

Accident în apropiere de Făget! Pe raza localității Margina, două autoturisme s-au ciocnit și patru victime au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cauza accidentului: neadaptarea vitezei de deplasare.

ISU Timiș a intervenit în jurul orei 11.30 în apropierea localității Margina, pe DN 68A. Trei autoturisme în care se aflau cinci persoane au fost implicate într-un accident. Ambii șoferi, plus o femeie de 54 de ani și o femeie în vârstă de 31 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar victimele sunt conștiente. Două persoane prezintă traumatisme multiple și celelalte două leziuni ușoare. Autospeciala de descarcerare, un echipaj SMURD, două ambulanțe, opt pompieri și elicopterul au intervenit.

Din primele informații, un bărbat în vârstă de 51 de ani conducea dinspre Făget către Deva, nu a adaptat viteza de deplasare și a părăsit sensul de mers. A intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat de 56 de ani. Cea de-a treia mașină a fost tamponată în urma impactului.

leader board 728 x 90 px