AC Labs, liantul între studenți și companiile din Timișoara

ac labs universitatea politehnica timisoara
1000x100 (2) mbmr 1000x100

AC Labs, cel mai mare proiect educațional al ligii studențești din Universitatea Poltehnica Timișoara începe o nouă ediție.

Laboratoare Aplicate în Beneficiul Studenților sau AC Labs este liantul între studenți și companiile din Timișoara. Tinerii au oportunitatea de a transforma teoria pe care o învață la facultate în practică.

În cadrul acestui proiect, studenții vor învăța lucruri noi și practice de la companii IT&C din Timișoara, care vor susține diverse laboratoare pe parcursul celui de-al doilea semestru al anului universitar. În cadrul proiectului poate participa orice student din Timișoara, pasionat de această arie, indiferent de facultate sau universitate. Anul trecut s-au înregistrat un număr record de 927 de studenți înscriși, dintre care 480 au participat în cadrul celor 40 de laboratoare susținute de către cele 25 de firme partenere”, transmit reprezentanții UPT.

Ceremonia de deschidere a proiectului Liga AC LABS va avea loc pe 27 februarie, începând cu ora 14:00, la Cantina Universității Politehnica Timișoara. Reprezentanți ai companiilor partenere vor prezenta laboratoarele pe care le vor susține în acest an.

Muzeul TM

Durata laboratoarelor va fi de 10 săptămâni, oferind participanților o experiență valoroasă în domeniul IT&C. Printre firmele implicate se enumeră: Bitdefender, Continental Automotive România, Nokia, ZF Group și Eviden România.

Pentru înscrieri și informații suplimentare, participanții sunt invitați să viziteze site-ul oficial al proiectului labs.ligaac.ro sau să urmărească rețelele de socializare pe care activăm. Respectiv @ligaaclabs (Instagram) și Liga AC LABS (Facebook). Perioada de înscriere este între 25 februarie 2024 și 3 martie 2024.

 

banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/